Кількість
|
Вартість
|
||
|
Книга "Медовая кулинария" Бухарест "Апимондия" 1987.-144с.
Загальновідомо, що протягом своєї тривалої історії людина стала споживати мед для підсолоджування своєї їжі задовго до появи цукру, одержуваного з цукрової тростини або цукрових буряків. У зв'язку з цим фактом походження кулінарних виробів на меді втрачається в далекому минулому. Однак у багатьох районах світу препарати на основі цього чудового дару природи зведені в ранг традиційної страви, що прославила кухню відповідних країн на весь світ. Як приклад згадаємо про «медові пряники» з НДР, Польщі, ФРН та Чехословаччини, французьку «нуга», що перетворилася на «торрон» в Італії та «туррон» в Іспанії, загальновідому пастилі або цукерки на меді. Якщо до них додати менш відомі в нашій країні рецепти страв та напоїв на меді, ми отримаємо досить повну картину використання в кулінарії цього відомого природного продукту з винятковими властивостями, що сприяють збереженню біологічної рівноваги та здоров'я людей. Декілька років тому ідея зібрати в єдину книгу кулінарні рецепти на меду спонукала автора зайнятися перекладом взятих із публікацій за спеціальністю рецептів, близьких до румунської кулінарної традиції, а також збиранням місцевих рецептів, у яких мед є основним продуктом. У цій книзі ви знайдете цілу низку порад щодо рецептів на меду, доступних будь-якій господині, що володіє деякою вправністю. Згідно з доброю традицією румунських кулінарних книг, викладено низку загальних порад про зберігання та використання меду, сподіваючись, що наші рецепти послужать одночасно заохоченням для більш широкого використання меду на кухні.
Кількість сторінок: 144
Рік: 1987
Автор: "Апимондия"
Мова: російська