Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

Нд: вихідний

0
Мій кошик
КАТАЛОГ
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

У книзі наведено технологію одержання натурального меду, описано його хімічний склад, способи переробки та зберігання. Викладено методи визначення натуральності та якості меду та інших продуктів бджільництва. Розказано про використання меду та інших продуктів бджільництва у харчуванні людини, про застосування їх з лікувальною та профілактичною метою у медицині та ветеринарії.
Призначена для фахівців, які здійснюють експертизу меду, бджолярів громадських та аматорських пасік. Зацікавить і широке коло читачів.

Кількість сторінок: 79

Рік: 1979

Автор: Чернигов В.Д.

Мова: російська

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Книга "Мед" Чернигов В.Д. Минск. Ураджай 1979.-79с.

В наявності
Артикул: 15-934
75.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Тематика Продукти бджільництва та апітерапія
Мова Російська
Рік видання 1979
Кількість сторінок 79

🏬  Самовивіз з нашого магазину у Львові — безкоштовно

🏣  У відділення «Нової Пошти» по Україні — від 50 грн

🚚  Кур'єром «Нової Пошти» до дверей по Україні — від 85 грн

📦  До поштомату «Нової Пошти» по Україні — від 50 грн

Детальніше про доставку

💸  Оплата при отриманні

💳  Онлайн кредитною карткою через платіжну систему (WayForPay)

📃  На розрахунковий рахунок підприємця для юридичних та фізичних осіб (II група)

 

  Мінімальна сума замовлення:

  • Оплата при отриманні: 300,00 грн
  • Онлайн-оплата на сайті 200,00 грн
  • Оплата на розрахунковий рахунок: 1000,00 грн

Детальніше про оплату

  Оригінальна продукція від постачальників

💱  Повернення та обмін товару у випадку браку

Детальніше про обмін та повернення

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.