Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кристалізація меду – природний процес, при якому мед поступово переходить в тверду форму. Швидкість, з якою відбувається кристалізація меду, може бути різною і залежить від сорту самого меду. У кристалізованого меду є одна спільна риса, він втрачає свій товарний вигляд, що відповідно несприятливо позначається на ціні товару. Для повернення меду первинної форми існують спеціальні пристрої «декристалізатор». З їх допомогою декристалізація меду відніме 1-2 доби, залежно від сорту меду. Використовуючи такий пристрій для розігріву меду, ви можете бути впевнені в тому, що ваш мед залишиться таким же корисним, як і до початку процесу. Вся справа в принципі роботи пристрою, весь процес декристалізації відбувається при температурі суворо в +40°С. Такий рівень температури забезпечує оптимально розігрів меду і не завдає шкоди мікро елементам, які він містить.
Декристалізатор "Grand Electro" мають високу економічність, тривалий ресурс роботи, більше 3-х років, та безпечні в використанні. Декристалізатор для розігріву меду просто монтуються на ємність будь-якої геометричної форма і з будь-якого матеріалу, також застосовується для м'якого розігріву будь-яких речовин до необхідних температур, а саме олій, фарб, жирів, дизпалива тощо.
Модель: GE0301 для 3л банки.
Технічні характеристики:
Розмір В розкладеному стані: В складеному стані: | 54х20 см |
54х20 см | |
ВАГА | 285 г |
ПОТУЖНІСТЬ | 15 Вт |
НАПРУГА | 220 W |
MAX °С | 60 °С |
Як правило застосовується спільно з терморегулятором. Він призначений для підтримки необхідної температури при роботі нагрівача. Ми рекомендуємо встановлювати сам Терморегулятор PULSE ( https://med.lviv.ua//uk/store/categories/7/attributes/53/wares/13707 ) з усіма виробами, навіть якщо необхідна максимальна температура.